|
| Gdy lwica dobiera się do tableta i SAI'a... | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Dimness Szarak
Liczba postów : 127 Dołączył : 25/09/2013
Godność : Naomi ''Dimness'' Kasai Wiek : 19 lat Zawód : Pracuje dorywczo w kawiarni Orientacja : Heteroseksualna Partner : Brak. ;P Wzrost i waga : 166 cm | 46 kg Znaki szczególne : Nie wyróżnia się niczym szczególnym. Dlatego napiszę że ma szare oczy. Bo tak. Aktualny ubiór : Bordowa bluza zakłądana przez szyję z kapturem, jasnoniebieskie rurki z wysokim stanem, czarne trampki z białymi sznurowadłami. Ekwipunek : Telefon, klucze do domu oraz mały portfel. Multikonta : Hue, hue, hue...
| Temat: Gdy lwica dobiera się do tableta i SAI'a... Pon Wrz 30, 2013 5:10 pm | |
| Hej wszystkim. :3 Postanowiłam że wrzucę te swoje arty, ale tylko te, które uznam za dobre. Oprócz obrazów wykonanych w całości na kompie, mogę wrzucić te rysowane na kartce. A więc, zaczynamy! ~ 1. Pierwsze dwie godziny, gdy w moje łapy dostał się SAI.You are mine... - Moim zdaniem to jest pierwszy i najbardziej udany obraz. PS. Jakby ktoś nie wiedział, Dimness to orginalnie jest lwicą o czerwonej grzywce na prawym oku, oczach o tym samym kolorze oraz końcówka jej włosów na ogonie, również jest czerwona. 2. Przyznam się że tu użyłam lekko wzorca, jakim było zdjęcie.Czaszka - Cieniowanie mi się udało <3 3. Może niektórzy kojarzą ten obraz, może niektórzy nie.Wędrówka - Dostałam dziś za niegło szóstkę z artystycznych <3 4. Ale żeby nie było że tylko te dobre pokazuje - oto jedna z moich porażek.Wiwerna - Tak, nie ma oka. To było zamierzone. Tak wiem, anatomię zgwałciła w kilkuset miejscach. Ale wtedy jeszcze nie odebrałam lekcji rysowania smoków i gadzin. Narazie więcej nie ma, bo muszę kilkanaście folderów przekopać w poszukiwaniu kolejnych dobry obrazów. :< | |
| | | Takanori Przywódca
Liczba postów : 1103 Dołączył : 27/08/2013
FUNKCJA : Administracyjny Skurwiel. Godność : Z urodzenia Takanori Nishimura, jednak wszystkie dokumenty wskazują na to, że nazywa się Ryan Cowell. Wiek : Liczy sobie dwadzieścia lat, choć zapewne niejeden ująłby mu z dwie wiosny. Zawód : Przede wszystkim despota z licencją na skurwysyństwo. Poza tym włamywacz, złodziej, zabójca, kłamca, a od biedy porobi za młodego barmana i muzyka w klubie. Orientacja : Skłonność do aseksualizmu ze słabością do niższych od siebie chłopców. Wzrost i waga : 174 cm | 59 kilogramów. Znaki szczególne : Spaczenie emocjonalne. Srebrne tęczówki oczu. Znaki w kanie wytatuowane wzdłuż linii kręgosłupa; duża blizna przecinająca klatkę piersiową. Kilka kolczyków w prawym uchu, a w lewym jeden. Aktualny ubiór : Z Gilbertem: Zwykły, biały i nieco przyszeroki podkoszulek; luźna, cienka, jasnoszara, rozpięta bluza z kapturem i z podciągniętymi pod łokcie rękawami; czarna, skórzana kurtka; szare, poprzecierane jeansy, podtrzymywane na biodrach czarnym, ćwiekowanym paskiem; na nogach czarne trampki; na lewym nadgarstku przewiązana biała bandana z czarnymi wzorkami; na szyi zawieszone srebrne nieśmiertelniki. Ekwipunek : Zapalniczka benzynowa, paczka czekoladowych papierosów, nóż sprężynowy, portfel i telefon komórkowy. Obrażenia : Rozcięty lewy policzek.
| Temat: Re: Gdy lwica dobiera się do tableta i SAI'a... Wto Paź 01, 2013 11:20 am | |
| I nie wiem na co ty narzekałaś, skoro tu szóstki dostajesz. ~ Ogólnie strasznie podoba mi się czaszka. Chciałbym potrafić oddać tak uzębienie. I lwia łapa i oczy też są świetne. | |
| | | The Black Dahlia Zastępca
Liczba postów : 157 Dołączył : 29/08/2013
FUNKCJA : Wysoko kwalifikowany admin-socjopata. Godność : Nicole Davis [zm. Shetani Skoir-Arato]. Wiek : 24 lata Zawód : Właściciel Elysium Comp., zarządza Asylum. Partner : Gettin' married to the devil. Wzrost i waga : 172 cm | 47 kg Znaki szczególne : Wychudzona; elektryzująco jasne błękitne tęczówki; trzy, podłużne blizny pod lewym okiem; mnogość tatuaży [plecy, kark, wierzch dłoni, bok+biodro]; s o c j o p a t k a. Aktualnie srebrzysto-białe włosy. Aktualny ubiór : Puf, cinq!
| Temat: Re: Gdy lwica dobiera się do tableta i SAI'a... Wto Paź 01, 2013 11:41 am | |
| | |
| | | Dimness Szarak
Liczba postów : 127 Dołączył : 25/09/2013
Godność : Naomi ''Dimness'' Kasai Wiek : 19 lat Zawód : Pracuje dorywczo w kawiarni Orientacja : Heteroseksualna Partner : Brak. ;P Wzrost i waga : 166 cm | 46 kg Znaki szczególne : Nie wyróżnia się niczym szczególnym. Dlatego napiszę że ma szare oczy. Bo tak. Aktualny ubiór : Bordowa bluza zakłądana przez szyję z kapturem, jasnoniebieskie rurki z wysokim stanem, czarne trampki z białymi sznurowadłami. Ekwipunek : Telefon, klucze do domu oraz mały portfel. Multikonta : Hue, hue, hue...
| Temat: Re: Gdy lwica dobiera się do tableta i SAI'a... Wto Paź 01, 2013 3:13 pm | |
| Dzięki Take. Ale i tak jestem zero w prównaniu do twojego rysowania wilków i ludzi. :C A ta łapa i oczy to było dosłownie zabawa w SAIu. Zaczełam brushem malować i tak nagle wyszło że narysowałam łapę. :3
Wiem, też mi się podpis podoba. Problem w tym że jak go robię to z kilka minut o schodzi bo to takie "nie za brzydkie "D". Nie kreska nie przechodzi nad "i"" | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Gdy lwica dobiera się do tableta i SAI'a... | |
| |
| | | | Gdy lwica dobiera się do tableta i SAI'a... | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |