|
| Enneagram. | |
|
+15Reinier Leuvere Bird Red King Cry Nosti Przychlast Roach Rocket Raccoon MacKenzie Flower Boy The White Dog Dimness The Black Dahlia Cas Takanori 19 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Takanori Przywódca
Liczba postów : 1103 Dołączył : 27/08/2013
FUNKCJA : Administracyjny Skurwiel. Godność : Z urodzenia Takanori Nishimura, jednak wszystkie dokumenty wskazują na to, że nazywa się Ryan Cowell. Wiek : Liczy sobie dwadzieścia lat, choć zapewne niejeden ująłby mu z dwie wiosny. Zawód : Przede wszystkim despota z licencją na skurwysyństwo. Poza tym włamywacz, złodziej, zabójca, kłamca, a od biedy porobi za młodego barmana i muzyka w klubie. Orientacja : Skłonność do aseksualizmu ze słabością do niższych od siebie chłopców. Wzrost i waga : 174 cm | 59 kilogramów. Znaki szczególne : Spaczenie emocjonalne. Srebrne tęczówki oczu. Znaki w kanie wytatuowane wzdłuż linii kręgosłupa; duża blizna przecinająca klatkę piersiową. Kilka kolczyków w prawym uchu, a w lewym jeden. Aktualny ubiór : Z Gilbertem: Zwykły, biały i nieco przyszeroki podkoszulek; luźna, cienka, jasnoszara, rozpięta bluza z kapturem i z podciągniętymi pod łokcie rękawami; czarna, skórzana kurtka; szare, poprzecierane jeansy, podtrzymywane na biodrach czarnym, ćwiekowanym paskiem; na nogach czarne trampki; na lewym nadgarstku przewiązana biała bandana z czarnymi wzorkami; na szyi zawieszone srebrne nieśmiertelniki. Ekwipunek : Zapalniczka benzynowa, paczka czekoladowych papierosów, nóż sprężynowy, portfel i telefon komórkowy. Obrażenia : Rozcięty lewy policzek.
| Temat: Enneagram. Czw Paź 10, 2013 6:38 pm | |
| EnneagramBo czemu nie? Dość często się zdarza, że ten test przynosi najbardziej prawdopodobne wyniki, a przynajmniej z autopsji wiem, że ludzie potwierdzali to, co im wychodziło. Może nie wszyscy, ale większość. STRONA ENNEAGRAMU. Wchodzicie, rozwiązujecie test, dzielicie się swoimi wynikami. Gdy robiłem ten test po raz pierwszy kilka lat temu, wyszło mi 5w4. Ogólnie teraz, ilekroć go już rozwiązywałem stale trafia mi się 8w7. Ja sam mogę powiedzieć tyle, że... z pewnością jestem mieszanką tych dwóch typów, jakkolwiek by nie było. | |
| | | Cas Paser
Liczba postów : 53 Dołączył : 17/09/2013
FUNKCJA : Mistrz Gry. Godność : Casimir Meier. Wiek : 25. Zawód : Paser. Wzrost i waga : 166 cm, 55 kg. Znaki szczególne : Niski, chudy jak badyl i jakiś taki wypłowiały; ukruszone zęby: górna dwójka i kawałek jedynki; śmierdzi trochę (najczęściej potem, alkoholem i kiepskim tytoniem). Aktualny ubiór : Buty na płaskiej podeszwie, znoszone spodnie, gładka koszulka, cienka bluza z kapturem i rozpięta kurtka, wszystko w odcieniach spranej czerni. Ekwipunek : Telefon, klucze, jakieś drobne, składany nóż. Multikonta : Mel, Red, Alexis.
| Temat: Re: Enneagram. Czw Paź 10, 2013 6:41 pm | |
| zawsze i od zawsze (tj. od dobrych paru lat) niezmiennie wychodzi mi 4w5 | |
| | | The Black Dahlia Zastępca
Liczba postów : 157 Dołączył : 29/08/2013
FUNKCJA : Wysoko kwalifikowany admin-socjopata. Godność : Nicole Davis [zm. Shetani Skoir-Arato]. Wiek : 24 lata Zawód : Właściciel Elysium Comp., zarządza Asylum. Partner : Gettin' married to the devil. Wzrost i waga : 172 cm | 47 kg Znaki szczególne : Wychudzona; elektryzująco jasne błękitne tęczówki; trzy, podłużne blizny pod lewym okiem; mnogość tatuaży [plecy, kark, wierzch dłoni, bok+biodro]; s o c j o p a t k a. Aktualnie srebrzysto-białe włosy. Aktualny ubiór : Puf, cinq!
| Temat: Re: Enneagram. Czw Paź 10, 2013 6:42 pm | |
| | |
| | | Dimness Szarak
Liczba postów : 127 Dołączył : 25/09/2013
Godność : Naomi ''Dimness'' Kasai Wiek : 19 lat Zawód : Pracuje dorywczo w kawiarni Orientacja : Heteroseksualna Partner : Brak. ;P Wzrost i waga : 166 cm | 46 kg Znaki szczególne : Nie wyróżnia się niczym szczególnym. Dlatego napiszę że ma szare oczy. Bo tak. Aktualny ubiór : Bordowa bluza zakłądana przez szyję z kapturem, jasnoniebieskie rurki z wysokim stanem, czarne trampki z białymi sznurowadłami. Ekwipunek : Telefon, klucze do domu oraz mały portfel. Multikonta : Hue, hue, hue...
| Temat: Re: Enneagram. Czw Paź 10, 2013 7:04 pm | |
| 4w5
Po prostu idealne określenie mnie. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Enneagram. Czw Paź 10, 2013 7:05 pm | |
| ...*idzie po papierową torbę na głowę* 2w1. |
| | | Takanori Przywódca
FUNKCJA : Administracyjny Skurwiel. Godność : Z urodzenia Takanori Nishimura, jednak wszystkie dokumenty wskazują na to, że nazywa się Ryan Cowell. Wiek : Liczy sobie dwadzieścia lat, choć zapewne niejeden ująłby mu z dwie wiosny. Zawód : Przede wszystkim despota z licencją na skurwysyństwo. Poza tym włamywacz, złodziej, zabójca, kłamca, a od biedy porobi za młodego barmana i muzyka w klubie. Orientacja : Skłonność do aseksualizmu ze słabością do niższych od siebie chłopców. Wzrost i waga : 174 cm | 59 kilogramów. Znaki szczególne : Spaczenie emocjonalne. Srebrne tęczówki oczu. Znaki w kanie wytatuowane wzdłuż linii kręgosłupa; duża blizna przecinająca klatkę piersiową. Kilka kolczyków w prawym uchu, a w lewym jeden. Aktualny ubiór : Z Gilbertem: Zwykły, biały i nieco przyszeroki podkoszulek; luźna, cienka, jasnoszara, rozpięta bluza z kapturem i z podciągniętymi pod łokcie rękawami; czarna, skórzana kurtka; szare, poprzecierane jeansy, podtrzymywane na biodrach czarnym, ćwiekowanym paskiem; na nogach czarne trampki; na lewym nadgarstku przewiązana biała bandana z czarnymi wzorkami; na szyi zawieszone srebrne nieśmiertelniki. Ekwipunek : Zapalniczka benzynowa, paczka czekoladowych papierosów, nóż sprężynowy, portfel i telefon komórkowy. Obrażenia : Rozcięty lewy policzek.
| Temat: Re: Enneagram. Czw Paź 10, 2013 7:12 pm | |
| - Mey napisał:
- ...*idzie po papierową torbę na głowę* 2w1.
Teehee. Deal with it. ~ | |
| | | The White Dog Rajdowiec
Liczba postów : 62 Dołączył : 20/09/2013
Godność : Michael Nivan Doherty || Caleb Nicholas Cohen (obecnie używane) Wiek : 28 lat Zawód : Pracuje w księgarni jako kasjer Orientacja : Homoseksualny Wzrost i waga : 192 cm || 85 kg Znaki szczególne : Białe włosy, blizna na prawym boku. Kilka blizn na plecach. Aktualny ubiór : Skórzana kurtka (ramoneska), bordowa koszula z rękawem trzy czwarte (podwinięty do łokcia), skórzane spodnie z przyczepionymi łańcuchami, jakieś buty (w stylu męskich botków czy coś). Sznurowane, ciemnobrązowe, za kostkę. Co do dodatków to jak zawsze sygnet na palcu. I to chyba wszystko. Ekwipunek : Papierosy+zapalniczka, telefon+słuchawki, portfel, a w nim dokumenty, chusteczki.
| Temat: Re: Enneagram. Pią Paź 11, 2013 8:03 am | |
| Niezmiennie 4w5. A Michaelowi wyszło 5w4. | |
| | | Takanori Przywódca
| Temat: Re: Enneagram. Pią Paź 11, 2013 8:19 am | |
| W sumie też sprawdziłem na bazie mojej postaci i... też wyszło mu 8w7, he. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Enneagram. Pią Paź 11, 2013 10:59 am | |
| Aż zrobiłam dla Mio (nahp, nie dla Mey) i... wyszło 2w3, huh. |
| | | Cas Paser
Liczba postów : 53 Dołączył : 17/09/2013
FUNKCJA : Mistrz Gry. Godność : Casimir Meier. Wiek : 25. Zawód : Paser. Wzrost i waga : 166 cm, 55 kg. Znaki szczególne : Niski, chudy jak badyl i jakiś taki wypłowiały; ukruszone zęby: górna dwójka i kawałek jedynki; śmierdzi trochę (najczęściej potem, alkoholem i kiepskim tytoniem). Aktualny ubiór : Buty na płaskiej podeszwie, znoszone spodnie, gładka koszulka, cienka bluza z kapturem i rozpięta kurtka, wszystko w odcieniach spranej czerni. Ekwipunek : Telefon, klucze, jakieś drobne, składany nóż. Multikonta : Mel, Red, Alexis.
| Temat: Re: Enneagram. Pią Paź 11, 2013 12:30 pm | |
| Cas też jest 8w7 (nie wiem jakim cudem, toż to miękka kluska jest, no ale) | |
| | | Flower Boy Wschodząca gwiazda
Liczba postów : 238 Dołączył : 29/09/2013
Godność : Do Kyungsoo | Thomas White Wiek : 21 Zawód : Wokalista, kompozytor, tekściarz Orientacja : Daisy przeżywa teraz okres, w którym zadaje wiele pytań, a znajduje tak mało odpowiedzi... Partner : Brak, ale przydałby się ktoś do przytulania. Wzrost i waga : 173 cm | 55 kg Znaki szczególne : Duże oczy, wydatne usta. Włosy obecnie pofarbowane na czerwono, wygolone boki oraz tył głowy. Aktualny ubiór : Granatowe, dopasowane dżinsy; czarny t-shirt z białym nadrukiem przedstawiającym chińskie znaki oznaczające muzykę; dość obszerna, biała bluza z grafitowymi rękawami, kapturem i ściągaczem na dole; czarne adidasy z czerwonymi paskami. Ekwipunek : Paczka papierosów, klucze, dowód osobisty, rozładowany telefon. Multikonta : Unlucky Dog, Kryśka
| Temat: Re: Enneagram. Pią Paź 11, 2013 11:03 pm | |
| | |
| | | Takanori Przywódca
| Temat: Re: Enneagram. Pią Paź 11, 2013 11:40 pm | |
| Nadmiar indywidualistów niebawem sprawi, że już nimi nie będą... Nie no. Ale coś często trafia się na 4w5.
Zrobiłem też test dla Natsu i... wyszła po prostu 8. Bez żadnego skrzydła. Z niego taki Szef, jak... no. | |
| | | MacKenzie Mechanik
Liczba postów : 105 Dołączył : 16/09/2013
Godność : Niklaus Schneider Wiek : 26-28, trudno stwierdzić; Zawód : mechanik; a to ci niespodzianka, no nie? Orientacja : straight as duck Partner : lewarek, kierfa; Wzrost i waga : 186 cm | 76-9 kg Znaki szczególne : blizna przecinająca brew; czupryna wpadająca barwą w granat; intensywnie niebieskie tęczówki; aparycją aż nazbyt prezentuje się jak zapyziały bezdomny; generalnie całkiem ruchable, no nie? taki nieco powycierany życiowo, zniechęcony życiem... z trzydniowym zarostem; Aktualny ubiór : Zadziwiająco czysty i niepognieciony biały podkoszulek, czarna skórzana kurtka, ciemne powycierane jeansy zapięte sporym skórzanym czarnym paskiem, zapinany metalową klamrą, wysokie brązowe oficerki do połowy łydki. Ekwipunek : obdrapana zapalniczka; pęk kluczy; dokumenty; pieniądze; Multikonta : Sparky
| Temat: Re: Enneagram. Sob Paź 12, 2013 10:17 pm | |
| 4w3,... lol. Jestę aryskotratę.~ | |
| | | Rocket Raccoon Przybysz
Liczba postów : 78 Dołączył : 20/09/2013
Godność : Em... Ten... Jak się nazywam? No... Feliks! Tak, Feliks... Nazwisko? Huh? No... To podchwytliwe pytanie? Wiek : Wiek? No, wydaje mi się, że mamy XXI wiek... Co nie? A! O to chodzi... No więc... Ten... Koło dwudziestu? Chyba... Nie wiem. Zawód : Słyszałeś o tym cholernym kieszonkowcu? Ponoć jest ich kilku. Już zajebali mi portfel i łańcuszek dla żony. Orientacja : Eh? Co? Ja... Co to miłość? - czyli potencjalnie aseksualny, ale cholera go tam wie jak jest naprawdę. Wzrost i waga : 160/47 Znaki szczególne : Cholernie dziwny, mega trudno jest z nim normalnie porozmawiać lub czegoś się dowiedzieć. Ma heterochromię centralną (brązowo-niebiesko-zielone oczy), bardzo często nosi maskę szopa, która jest super zajebista i wy takiej nie macie! Aktualny ubiór : Szara koszulka z czarnym napisem "Sludge Factory", czarna bluza, ciemnoszare spodnie, wciśnięte w 25-dziurkowe glany, czarna czapka-skarpeta na głowie. Ekwipunek : Telefon, portfel, scyzoryk szwajcarski, nóż motylkowy i... krem do rąk. Obrażenia : Myślenie w toku.
| Temat: Re: Enneagram. Sob Paź 12, 2013 10:50 pm | |
| 5w4 - "Obrazoburca" Jeju, skąd wiedzieli, że często odpowiadam szeptem? I że lubię się tak epicko izolować? ._. W każdym razie... Myślę, że pasuje. Nie wiem, zapytam matki później. | |
| | | Roach Boss
Liczba postów : 43 Dołączył : 23/09/2013
Godność : Monday Lowe. Wiek : Dwadzieścia dziewięć lat. Zawód : Rysowniczka w niewielkiej wytwórni gier. Orientacja : A jesteś zainteresowany, że pytasz? Partner : Nie zaczynajmy tej rozmowy. Wzrost i waga : 169 cm / 47 kg. Znaki szczególne : Tatuaże, dwadzieścia pięć kolczyków, kolor włosów. Aktualny ubiór : W podpisie. Ekwipunek : Papierosy, telefon komórkowy, szkicownik, kosmetyczka i parasolka. Obrażenia : Nienaruszona, nie licząc możliwego raka płuc. Widzieliście ile to to pali?
| Temat: Re: Enneagram. Nie Paź 27, 2013 3:27 pm | |
| Roach wyszło 8w7 - "Dysydent"
W sumie... Pasuje mi do niej. Może nie w stu procentach, ale zdecydowana większość się zgadza. Aż dziw, że pasuje do kategorii "szef". | |
| | | Przychlast Przybysz
Liczba postów : 134 Dołączył : 14/10/2013
Godność : XXX Wiek : 29 lat Zawód : Taxi-man. >D Orientacja : Wszystko-co-się-rusza / aseksualny hetero Partner : Ser Wzrost i waga : 197 cm i 73 kg Aktualny ubiór : 1; 2; 3; 4, generalna mieszanka elegancji i nonszalancji. I niechlujstwa, trololo, Chlast przecie. Ekwipunek : Magicznyartefaktzaklinającyludzi
| Temat: Re: Enneagram. Pon Paź 28, 2013 12:00 pm | |
| Mnie wyszło 7w8, realistą co prawda nie jestem, ale wypełniałem ten test szczerze i stwierdzam, że nawet trafne. xD
Nie wiem jak Przychlastowi, ale nie chce mi się drugi raz robić. | |
| | | Nosti Przybysz
Liczba postów : 10 Dołączył : 10/11/2013
Godność : Nostica "Nocturne, Nos" Amane Wiek : 17 lat Zawód : Uczy się i chciałaby by być prawnikiem. Orientacja : aseksualny Partner : Regulamin love <3 Wzrost i waga : 178/65 Znaki szczególne : Jeszcze nie wiem ale wszystko wskazuje na to, że będzie trapem. Poza tym ma cztery tatuaże: jeden nad WLM w formie wazki, drugi na nadgarstku przypominający delikatną bransoletkę zaś trzeci znajduje się na karku i przedstawia cytat "Live is illusion, everything is illusion". A czwarty znajduję sie w takim miejscu, że nie wypada o tym mówić publicznie. Aktualny ubiór : Ubiór
Zazwyczaj chodzi ubrana w luźne ciuchy jakby po chłopaku albo starszym bracie. Luźna szara bluzka do tego proste ciemne spodnie i zwykłe białe adidasy. Ekwipunek : Komórka, sztylet, naszyjnik, zwykły zegarek na prawej ręce, duże słuchawki do słuchania ulubionej muzyki o każdej porze dnia i nocy i szelmowski uśmiech. Obrażenia : Brak ;p
| Temat: Re: Enneagram. Wto Lis 12, 2013 5:04 pm | |
| Robione trzy miesiące temu ale wciąż aktualne: 5w4 zwana potocznie obrazoburca a teraz czas na krótkie podsumowanie: Whee wychodzi na to, że jestem artystyczną duszą. Nie mam żadnego artystycznego talentu. Opis zachowania się zgadza: Odosobniona dusza, która potrafi być przyjacielska oraz nieuchwytna, niedostępna i abstrakcyjna. Rozgryźli mnie bo faktycznie lubię się wywyższać i jestem nieskromna. "opóźnione reakcje na uczucia" >.< no comment ale coś w tym jest.
| |
| | | Cry Zabójca
Liczba postów : 179 Dołączył : 20/12/2013
Godność : Vincent Lysander d'Andre. Wiek : 20 lat. Orientacja : Aseksualizm. Partner : „Mówił Ci ktoś, że jesteś piękna?” – „Nie, Ty będziesz pierwszy” – „Nie będę”. Wzrost i waga : 162,5 cm | 42 kg. Znaki szczególne : Różnobarwność tęczówki (prawe oko srebrzyste, lewe z domieszką złotego); sztucznie wydłużone kły; kolczyki – pięć w prawym uchu i jeden po przeciwnej stronie w wardze; wiele blizn, głównie na ramionach i udach. Poza tym wredne, bo małe. Aktualny ubiór : Here you are.
+ rękawiczka bez palców na prawej ręce, a na szyi skórzana obroża i nieśmiertelnik. Ależ oczywiście, że z wybitym telefonem do właściciela. Kurwa. Ekwipunek : Nieśmiertelna Beretta 92FS przy pasie i nóż sprężynowy w bucie (nigdy mu nie wychodził ten element zaskoczenia). W kieszeniach zapalniczka, paczka papierosów oraz... klucze. Tak, on też nie wie do czego. Dokumentów i pieniędzy oczywiście nie stwierdzono, BO PO CO. Obrażenia : Płytka rana cięta po wewnętrznej stronie lewej dłoni. Obandażowana.
| Temat: Re: Enneagram. Pią Gru 27, 2013 10:07 pm | |
| 5w4 bardzo. Już się nie czuję oryginalny przez was. | |
| | | Red King Informator
Liczba postów : 35 Dołączył : 29/12/2013
Godność : Jego prawdziwym mianem jest Tohru Harakawa, jednak już prędzej natkniesz się na jego pseudonim - Red King Wiek : 31 paskudnych zim Zawód : Informator/Właściciel baru Orientacja : Coby życie miało smaczek... Partner : Lol nope Wzrost i waga : 189cm/76kg Znaki szczególne : Czerwone, sterczące włosy. Starczy. Aktualny ubiór : O to. A co się będę wysilać Ekwipunek : Portfel, klucze, telefon, kilka paczuszek hery.. Obrażenia : Nope Multikonta : Nope
| Temat: Re: Enneagram. Wto Gru 31, 2013 12:04 pm | |
| A ja jestem niby 7w8. Hm... | |
| | | Bird Prezydent
Liczba postów : 110 Dołączył : 16/12/2013
Godność : Jonathan Blackwood Wiek : 38 lat Zawód : Jestę prezydentę. Orientacja : Zajebista. Partner : Nopenopenopenope. Wzrost i waga : 1,83 m ll 86 kg. Aktualny ubiór : Czarna skórzana kurtka z ćwiekami na barkach i końcach rękawów. Pod kurtką mieści się oliwkowy sweter, a pod tym jest jeszcze zwykłe biała koszulka na ramiączkach. Nosi także luźne dżinsowe spodnie, ciemne. Do tego wszystko dochodzą jeszcze czarne glany. Na oczach ma ciemne okulary. Ekwipunek : Telefon komórkowy, paczka papierosów, zapalniczka... Przy pasie nosi skryty pistolet Berettę 2FS. No i portfel z dokumentami tożsamości itp. Multikonta : Brak.
| Temat: Re: Enneagram. Wto Gru 31, 2013 12:46 pm | |
| Wyszło mi 1w9 (tag bardzo oryginalnie). Dziwne, ale w sumie się zgadza xD
Wg. Birda dla niego wyszło 8w7. Hympf. | |
| | | Reinier Leuvere Gubernator
Liczba postów : 77 Dołączył : 18/01/2014
Godność : Reinier Leuvere Wiek : Wykorzystując skomplikowane algorytmy matematyczne stwierdzam, iż ma... dwadzieścia osiem lat. Zawód : Gubernator oraz właściciel domu rozpusty będącego pod przykrywką salonu masażu. Orientacja : W stu procentach heteroseksualna. Partner : Pozbył się żony, a nowej nie szuka. Wzrost i waga : Sto osiemdziesiąt dziewięć centymetrów i osiemdziesiąt jeden kilogramów. Znaki szczególne : Dwa czarne skurczybyki udające oczy, całkiem wysoki wzrościk (ba, chłop jak dąb) i kilka dziarek (za uchem, na klacie i plecach). Aktualny ubiór : Szare boksy w pionowe cienkie paski czarnego kolorku; biała, nieco wygnieciona, luźno zapięta u szyi koszula, matowa, z czarnym podszyciem mankietów i czarnymi guzikami; ciemne rurki z podpiętym u paska fragmentem łańcucha z piły mechanicznej; tramposze - tradycyjnie czarne. Ekwipunek : Mauser C96 i P08 Parabellum schowane w kaburach upiętych z tyłu paska, portfel (a w nim dokumenty, kilka pustych skrawków papieru, karty płatnicze, kredytowe, itd. oraz gotówka), foniacz, zakorkowana fiolka z naftą i żeliwna zapalniczka. Obrażenia : Jak odgryzie ci rękę, to będziesz je miał. Multikonta : Lapciak Lover
| Temat: Re: Enneagram. Czw Sty 23, 2014 8:51 pm | |
| Piątka ze skrzydłem cztery: 5w4 - "Obrazoburca"~ | |
| | | Demi Wiceprezydent
Liczba postów : 96 Dołączył : 19/01/2014
Godność : Demetria Madeleine Ferguson. Wiek : Trzydzieści dwa latka Zawód : Wiceprezydent Orientacja : Biseksualna Partner : Po co jej kolejny fagas? Wzrost i waga : 168 cm i 52 kg Znaki szczególne : Ciemne, farbowane włosy.
Aura wredności, która się wokół niej roztacza. Aktualny ubiór : Bielizna, pończoszki czy coś w tym stylu, czarne spodnie typu rurki, elegancka pudrowa bluzka z aksamitu, jasna luźna marynarka, czółenka na wysokim obcasie. Na chłodne dni i wieczory płaszcz i apaszka. Sznur białych pereł, o tak +10 do elegancji. O tak :3 Ekwipunek : Torebka, a w niej, telefon, kalendarz, klucze, gaz pieprzowy na nachalnych wielbicieli i babskie pierdoły. Obrażenia : - Delikatne sine ślady na szyi od podduszania - obecnie zatuszowane korektorami, podkładami i wszystkim czym się da.
- Rany na prawej dłoni spowodowane wbiciem w skórę roztrzaskanych kawałków szkła - zabandażowana dłoń. Multikonta : Nic mi na ten temat nie wiadomo.
| Temat: Re: Enneagram. Sob Sty 25, 2014 10:17 am | |
| | |
| | | Venom 13
Liczba postów : 52 Dołączył : 20/01/2014
Godność : Vincent Schrödinger Wiek : 32 Zawód : Cień Orientacja : Hetero Partner : Brak Wzrost i waga : 196cm wzrostu na jakieś 79kg wagi Znaki szczególne : Pierwsze co rzuca się w oczy to na pewno jego wzrost. Prawie dwa metry to nie w kij dmuchał, prawda? Następnie uwagę zwracają na pewno jego włosy. O tak, zielony to kolor jaki niecodziennie widzi się na głowach ludzi. Następne przymioty można zauważyć dopiero po podejściu na dość bliską odległość. Ostre, drapieżne rysy twarzy podkreślane w dodatku przez złote, niemal gadzie, tęczówki. Jego znakiem rozpoznawczym jest również szeroki, uśmiech skrywający sobą jakąś mroczną zagadkę. Niemal nigdy nie opuszcza on facjaty jegomościa i dzięki niemu można dostrzec nieco zbyt długie, ostre kły. Aktualny ubiór : Jego bielizna jest dość zwyczajna. Składa się z czarnych bokserek z zielonymi akcentami oraz najzwyklejszych w świecie czarnych skarpetek. To akurat mało istotne bo nie często paraduje w samych gaciach. Skupmy się zatem na tym co widać od razu. Wygodna, śnieżnobiała koszula, elegancko zapięta i podkreślona ciemnym krawatem. Spodnie ciemnozielone, garniturowe, do kompletu z gustowną marynarką. Jej zapięcia ozdobione są lśniącymi, pozłacanymi guzikami. Sama marynarka może z powodzeniem robić jako płaszcz, posiada pokaźny kołnierz oraz niemałą długość. Na głowie niemal zawsze kapelusz pasujący kolorystycznie do reszty. Jeśli chodzi o dodatki to tylko złoty zegarek na nadgarstku, łańcuch na klucze i przypinka na krawat. Ot taki elegancki z niego jegomość. Ekwipunek : Przy pasku dwa noże motylki, dość pokaźnej długości. Bez problemu sięgną wewnętrznych narządów jeśli wbić je komuś w ciało. Dość niebezpieczne zabawki. Na klatce piersiowej, tuż przy wewnętrznej kieszeni marynarki znajduje się skórzana uprząż i kabura, w której ukryte jest potężne kopyto w postaci Colta 1911. Używany tylko w ostateczności. Komplet zapasowej amunicji typu .45 ACP dołączony do zestawu. Prócz uzbrojenia Vincent nosi przy sobie również wszelakie drobiazgi. Portfel z dokumentami, klucze od domu, telefon komórkowy, długopis, paczkę kart i kostkę do gry, zapalniczkę oraz papierosy. Obrażenia : Nope Multikonta : Nope
| Temat: Re: Enneagram. Sob Sty 25, 2014 4:43 pm | |
| 4w5 czyli indywidualista obserwator. | |
| | | Rose Haker
Liczba postów : 81 Dołączył : 28/12/2013
Godność : Rose / Aleksandra Natasha Blacksmith Wiek : 18~ Zawód : twórczyni programów Orientacja : bardzo dobra ^-^ Partner : nie! Wzrost i waga : 170 cm/ 53 kg Znaki szczególne : wyróżnia się wszystkim .___. włosy, oczy zachowanie ... Aktualny ubiór : jeśli chcesz go zobaczyć kliknij tutaj ----> *klik* Ekwipunek : telefon, portfel, klucze do domu, lizak. Obrażenia : brak~ Multikonta : jest jedno : Aster
| Temat: Re: Enneagram. Sob Sty 25, 2014 6:10 pm | |
| to tak... mi samej wyszło raz 5w4 "obrazoburca" a drugim razem 3w4 "profesjonalista" .___. nie wiem czemu, ale co tam... Rose wyszło 8w9 "niedźwiedź" xD | |
| | | Charlotte Kobieta teatru
Liczba postów : 77 Dołączył : 19/01/2014
Godność : Charlotte Scarlett Ferguson. Albo po prostu Lotte. Wiek : Dwadzieścia dwie wiosny. Zawód : Aktorka. Orientacja : Stuprocentowa heteroseksualistka. Tak tak. Partner : Kto? Wzrost i waga : 170 cm wzrostu i 55 kg. Znaki szczególne : Cała jej persona jest szczególna! ; > Aktualny ubiór : Czarna koszulka, zwana potocznie "bokserką", zarzucona na nią marynarka w kolorze także ciemnym. Na nogach czarnego koloru rurki, stopy okryte litami w kolorze całego ubioru. Na ramie przerzucona torba z bibelotami i innymi takimi sprawami. Nadgarstki posiadają na sobie bransoletki, włosy rozpuszczone, oczy podkreślone eyelinerem oraz tuszem do rzęs. No i jak zawsze - zakolczykowane ucho kolczykami będącymi średnimi kółkami. Naturalnie - nie zapominajmy o koronkowej, czarnej bieliźnie!
Na zewnątrz posiada jeszcze płaszcz sięgający do połowy jej ud. Ekwipunek : Wszystko to, co kobiecie jest potrzebne do szczęścia poza domem. No i jeszcze telefon, portfel z dokumentami, słuchawki, klucze do domu i samochodu a także i gaz pieprzowy - tak na wszelki wypadek, co nie? Obrażenia : Żadnych! Multikonta : Nic mi na ten temat nie wiadomo.
| Temat: Re: Enneagram. Sob Sty 25, 2014 6:21 pm | |
| 4w5 - Indywidualista Obserwator. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Enneagram. | |
| |
| | | | Enneagram. | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |