Rose Haker
Liczba postów : 81 Dołączył : 28/12/2013
Godność : Rose / Aleksandra Natasha Blacksmith Wiek : 18~ Zawód : twórczyni programów Orientacja : bardzo dobra ^-^ Partner : nie! Wzrost i waga : 170 cm/ 53 kg Znaki szczególne : wyróżnia się wszystkim .___. włosy, oczy zachowanie ... Aktualny ubiór : jeśli chcesz go zobaczyć kliknij tutaj ----> *klik* Ekwipunek : telefon, portfel, klucze do domu, lizak. Obrażenia : brak~ Multikonta : jest jedno : Aster
| Temat: Yes, I can do it, of course, if I will want to... Pon Gru 30, 2013 8:48 pm | |
| telefon: dwa telefony Alcalet One Touch X z czego pierwszy jest biały, drugi czarny. poczta głosowa w pierwszym telefonie: Słuchaj, jeśli nie odebrałam to znaczy, że masz mi napisać SMS'a. Jestem zajęta, pewnie właśnie pracuje, albo *biiiiiip* wie co jeszcze. Oddzwonię jak tylko skończę...dzwonek: Imagine Dragon: Radioactive poczta głosowa na drugim telefonie: ---- // nie ma, połączenia odbiera od razu, bo ten numer dzwonią osoby z pilnym problemem dzwonek: David Guetta: She Wolf (Falling To Pieces) ft. Sia | |
|