Burton Detektyw
Liczba postów : 109 Dołączył : 17/09/2013
Godność : John Alexander Burton. Wiek : 32 lata. Zawód : Detektyw. Orientacja : Biseksualny. Partner : Psychiatra z piekła rodem. Wzrost i waga : 189 cm/ 84 kg. Znaki szczególne : Jasne blond włosy przystrzyżone na jeden centymetr po bokach i pofarbowane na brązowo; intensywne brązowe oczy. Aktualny ubiór : Czarna dobrze dopasowana koszula, której rękawy są zawinięte do połowy; sportowa kamizelka, nie zapięta; jasne spodnie dżinsowe, których nogawki są wsadzone w buty; półbuty męskie za kostkę [model: blue molto] z wykończeniem 'old', nie do końca zasznurowane. Ekwipunek : Odznaka; służbowy pistolet; klucze; komórka; paczka fajek; zapalniczka. Obrażenia : Na razie brak.
| Temat: Nie ma takiego numeru. Sob Wrz 21, 2013 10:09 am | |
| MASZ WIADOMOŚĆPoczta głosowa: Tutaj komórka Johna Burtona, jeśli słyszysz tą wiadomość to najpewniej nie mam ochoty z Tobą gadać. Sygnał wiadomości: Standardowy. Dzwonek telefonu: AC/DC - Rock N' Roll Train Kontakty:- Dr Aune | |
|
Noel R. Aune The Doctor
Liczba postów : 189 Dołączył : 20/09/2013
Godność : Noel Raum Aune. Wiek : 33 lata. Zawód : Psychiatra. Orientacja : Homoseksualny. Partner : Gburowaty gbur. Wzrost i waga : 186 cm / 81 kg. Aktualny ubiór : Wytarte niebieskie jeansy, szara zwykła bluzka z długim rękawem i tego samego koloru sportowa marynarka. Do tego założył sportowe, wygodne obuwie. Ekwipunek : Komórka, zegarek na nadgarstku, portfel z dokumentami.
| Temat: Re: Nie ma takiego numeru. Pon Paź 14, 2013 6:21 pm | |
| Wiadomość od: Dr Aune. Treść: Witaj, w obecnej chwili jestem zajęty, ale postaram się jak najszybciej zebrać. Udaj się proszę do mojego gabinetu. A. | |
|
Noel R. Aune The Doctor
Liczba postów : 189 Dołączył : 20/09/2013
Godność : Noel Raum Aune. Wiek : 33 lata. Zawód : Psychiatra. Orientacja : Homoseksualny. Partner : Gburowaty gbur. Wzrost i waga : 186 cm / 81 kg. Aktualny ubiór : Wytarte niebieskie jeansy, szara zwykła bluzka z długim rękawem i tego samego koloru sportowa marynarka. Do tego założył sportowe, wygodne obuwie. Ekwipunek : Komórka, zegarek na nadgarstku, portfel z dokumentami.
| Temat: Re: Nie ma takiego numeru. Czw Paź 17, 2013 10:13 pm | |
| Wiadomość od: Dr Aune. Treść: Burton... Natychmiast potrzebuję twojej pomocy, ja nie wiem co się ze mną dzieje. Po prostu po mnie przyjedź i zabierz. [Adres miejsca] A. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Nie ma takiego numeru. | |
| |
|